Dato Tirsdag d. 14. februar 2023, Kl. 16:30 til kl. 18:00
Tove Kallehave Brogaard
30 kr. for voksne
Ulvetimen

Ulvetimen bliver tit betragtet som børnefamiliernes kaotiske time inden aftensmaden.

Sådan er det ikke her i Bangsbostrand Kirke. Ulvetimen i Bangsbostrand Kirke handler om at give børnefamilier en pause fra den hektiske hverdag. Slip bare tøjlerne og lad os om alt det praktiske. Vi sørger for aktivitet, mad og godnatsang.

I må meget gerne tage nattøjet med til børnene, så de er klar til at blive puttet, når I kommer hjem igen.

Først har vi en lille aktivitet, så spiser vi, og til sidst slutter vi af med godnathistorie og sang i kirken. Der bliver pyntet op i kirken, så der bliver en hyggelig og afslappende stemning.

Det er gratis for børn og koster 30 kr. pr. voksen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Korleder Joanna Lyngbye Jensen og sognepræst Tove K. Brogaard glæder sig til at hygge om jer.