Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 10. august 2022, kl. 19:30
Sted Bangsbostrand Kirke, Søndergade 206, 9900 Frederikshavn
100 kr.
Hymn To Freedom

Vendsyssel Festival koncert med trioen "Hymn to Freedom"

”Hymn To Freedom” er en trio, der spiller kirkekoncerter, bestående af så forskellige instrumenter som basun, hammondorglet og så et trommesæt.

Kan de tre instrumenter overhovedet spille sammen, klinger det på nogen måde godt sammen i en kirke?

Svaret er et stort rungende JA, og hvis du klikker her, kan du lytte til  "Go Down Moses", som de spillede, da de besøgte Bangsbostrand Kirke i 2018.

”Hymn To Freedom” spiller selvfølgelig det kendte nummer, der har lagt navn til denne trio, Hymn To Freedom,  der er skrevet af pianisten Oscar Peterson. Og titlen er jo i den grad højaktuel i verden den dag i dag. Nummeret i sig selv er en hyldest til livet og friheden.

Derudover en masse gode spirituals udsat for trioens egne arrangementer.

Når basunen bliver lagt i hænderne på en af Danmarks bedste på det instrument, Steen Nikolaj Hansen, hammondorglet bliver kyndigt betjent af en af landets dygtigste hammondorganister, Niels Ole Sørensen, og trommerne bliver spillet med et super swing af en af de bedste groovemasters, Espen Laub von Lillienskjold -  ja så er der altså lagt op til et brag af en koncert med ”Hymn To Freedom”

Steen Nikolaj Hansen, trombone, Niels Ole Sørensen, hammondorgel, Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Entré 100 kr. Billetter købes på www.vendsysselfestival.dk

Koncerten er en del af Vendsyssel Festival.

Læs mere om priser og rabatordninger i koncert-brochuren som er at finde i kirkens glasgang samt på andre offentlige steder, eller se mere på www.vendsysselfestival.dk